TERHI 450 C

245005 |

Sivupulpetillinen mökkikansan yleisvene

 

Kaudella 2019 Terhin moottorivenemallisto päivittyy kolmella mallilla. Näissä kolmessa mallissa rungot ovat täysin identtiset, mutta sisätiloiltaan pulpettiratkaisut vaihtelevat.

Terhi 450 C on sivupulpetillinen versio uutuusmallista. Sivupulpettivene sopii etenkin tavaroiden kuljettamiseen, verkkojen laskemiseen ja nostamiseen, yhteysveneeksi mökille tai pieneen huviajeluun, miksei myös kalastukseen. Vankan rakenteensa ja vakaudensa myötä vene soveltuu hyvin myös nuorison käyttöön.

 

Terhi 450 C-malli perustuu olemassa olevan 445 C-mallin runkoon, mutta 450 C-mallissa peräpeili on erikoisvahvistettu alumiinilevyllä, mahdollistaen jopa 40 hv:n perämoottorin asennuksen. Suurempi moottoriteho on hyödyksi etenkin jos veneessä usein kuljetetaan suuria kuormia, tai veneessä pääosin matkustaa 4-5 henkilöä. Isompi moottori myös helpottaa liukuunnousua, mutta toki kuormitus vaikuttaa liukuunnousukynnykseen. Terhi 445-malleista tuttu fiksu, taittuva keskipenkki, neljä lukittavissa olevaa säilytystilaa, sekä lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät ennallaan.

450 C-malli ajetaan takapenkiltä käsin, ja pulpetti on sijoitettu styyrpuurin puolelle. Ohjauspulpetti, tuulilasin ja tuulilasin kaide ovat veneessä vakiona, mutta sivu-, taka-, ja keulakaiteet on ostettava erikseen. Keulaan on myös asennettavissa lisävarusteinen aurinkotaso, vahvistettuna taso taipuu myös heittotasoksi. Lisävarusteena saatavana mm. sivukaiteet, keulakaiteet, anturiteline peräpeilianturille, peräkuomu, pulpetin suojahuppu, säilytyspeitto, targakaari kalastukseen sekä tyynysarja. Varustelemalla veneesi, teet siitä soveltuvan juuri omaan käyttöösi.

 

Muiden Terhi-veneiden tapaan 450-mallit ovat valmistettu ABS-muovista ja ne tehdään kestävällä kaksoisrakenteella. Sisä- ja ulkokuoren väliin jäävä välitila täytetään tiiviisti vettä-imemättömällä polyuretaanivaahdolla. Tämä ns Sandwich-rakenne tekee veneistämme erityisen lujarakenteisia, turvallisia ja käytännössä uppoamattomia. Polyuretaanivaahto toimii kellukkeena ja samalla se auttaa vaientamaan runkoääniä. Terhi-veneille myönnetään yhdessä Honda-perämoottorin kanssa peräti 5 vuoden kuluttajatakuu.

 

VAKIOVARUSTEET

 

ohjauspulpetti

tuulilasi

tuulilasin kaide

uimaporras

sähkökäyttöinen tyhjennyspumppu

äyskäri

kulkuvalovalmius

knaapit

moottorin kiinnityspultit

 

12 V pistoke pulpetissa

Pituus

4,45 m 

Leveys

1,85 m 

Paino

295 kg 

Henkilöluku

C5 / D7 

Moottori

20–40 hv (maks. 40 hv) 

Suurin suositeltava moottorin paino

105 kg 

Suurin arvioitu nopeus kahden hengen kuormalla

25 kts (30 hv) 

Hyväksyntä

CE C/D 

Sadevesityhjentyvä

√ Uppoamattomuus

√ Runko

ABS-muovi 

Istuinlaatikot

ABS-muovi 

Kuppipenkit

Ohjauspulpetti

ABS-muovi 

Kaiteet

HST / lisävaruste 

Kellukkeet

Polyurethane foam 

Kansi

ABS-muovi 

Tuulilasi

Akryyli 

Polttoainesäiliö

 

Erillinen

TERHI 450 C + HONDA BF40

-18 %
245007_BF40DK4
12780.00 € 10490.00 €