NORDKAPP 830 NOBLESSE

NKAN8BASIS | W&W Marine Sipoo: Tilaustuote

Design-elementit Nordkapp sarjan 660 ja 720 veneistä tunnistat nopeasti uutuuden: Noblesse 830. Noblesse 830 on tilattavissa syksystä 2022 ja toimitukset alkavat kaudella 2023.
Tunnistat nopeasti Noblesse 830 yhtenä Nordkapp veneenä. Veneessä on muotoilu, design ja yksityiskohdat joista voi helposti tunnistaa että kyseessä on Nordkapp vene. Veneen muotoilulinjat ovat modernit ja kauniit, vene, jossa silmä lepää!
Rungon matala profiili antaa sporttisuuden tunteen, samalla suojaava tuulilasi ja ohjaamon dynamiikka on toimiva ratkaisu yhdessä matalan turkin ja korkeiden varalaitojen kanssa. Kaikki tämä yhdessä antaa pienemmän tuulivastuksen mutta ohjaaja ja matkustajat istuvat suojassa tuulelta.
 
Käytännöllisesti suuntautunut - älykkäät ratkaisut vakiintuneisiin tarpeisiin
Noblesse 830 veneessä tunnistat monta järkevää ratkaisua, jotka jo löytyvät Noblesse 660 ja 720 veneistä. Keulakannelle on helppo ja turvallista astua veneeseen, sekä keulakannen iso koko antaa hyvät mahdollisuudet oleskella kannella ja nauttia auringonotosta.
Noblesse 830 etukajuutta on todella tilava, nukkumatilat neljälle henkilölle ja hyvät säilytysratkaisut antavat puitteet pitkillekin venematkoille. Kajuutassa on iso parivuode, pistopunkka kahdelle henkilölle ja erillinen WC-tila.
Avotilassa on myös hyvät ja suojaavat tilat, ohjaajalla on hyvä näkyvyys kaikkialle. Ohjaamossa on tilaa kahdelle isolle karttaplotterille sekä monelle apulaitteelle helpottamaan veneen käsittelyä. Veneessä on myös paikka keittimelle ja kylmätarvikkeille on iso jääkaappi. Fokus on ollut toimivissa ja järkevissä ratkaisuissa helpottamaan veneilyä ja veneessä oloa.
Noblesse 830 veneessä on myös tilava uimataso, myös täällä oleskelu on rattoisaa ja helpottaa rantautumista.  
 

Tekniset tiedot:

Pituus: 8.30m

Leveys: 2.92m

Paino: 2100kg

Polttoainesäiliö: 340l

Vesisiäiliö: 45l

Septisäiliö: 45l

Tehosuositus: 300-500hv

Henkilömäärä: 8