Uusi tarjouspyyntö

Segway Snarler AT6 S EPS Standard T3b

Lyhyt tuotekuvaus

Yksipaikkainen ATV-malli Standard-varustelutasolla, ohjaustehostimella ja 44-hevosvoimaisella 570 cm3 4-tahtimoottorilla.


Suuret eteen sijoitetut, mudalta ja roskilta suojatut mutta tehokkaan ilman läpivirtauksen mahdollistavat jäähdytysneste- ja öljyjäähdyttimet pitävät moottorin lämpötilan optimaalisena jatkuvasti, tarjoten moottorille jatkuvasti parhaan suorituskyvyn.
Tehokas kokoonpano, loistava suorituskyky

Segway Snarler on tehty laadukkaista materiaaleista, erinomaisilla osilla ja järkevillä ratkaisuilla, jotta se tarjoaisi loistavan ajokokemuksen niin tiellä kuin maastossakin.

Snarler on kesyttämätön mekaaninen peto, jonka muotoilu on rohkea ja ennakkoluuloton. Ajovalot ovat uusinta LED-tekniikkaa ja kiinnittävät huomion. Puhelinappin avulla pääset katsomaan Snarlerin reaaliaikaisesta datasta lukuisia tietoja mm. hetkellistä tehoa ja vääntöä, nopeustietoja ym. Kun menet lähelle Snarleriasi, voit aktivoida sen bluetooth-yhteydellä. Voit käyttää appia myös avaimen tavoin. Silloin riittää, että puhelin on taskussasi ja yhteydessä Snarleriin, jotta voit lähteä ajamaan. Appin avulla voit muuttaa huippunopeuden asetuksia muokataksesi Snarlerista juuri sinulle sopivan.

*** Kuvien mallit erikoisvarustein! ***


Asiakkaan tiedot