ANYTEC A30 X-TND

AN-A30-XTND |

Suurempi ja tehokkaampi Anytec A30 X-TND on suunniteltu niille, jotka haluavat kokea kaiken, mitä veneilyllä on tarjota. Fantastinen ajamisen ilo keskitetysti sijoitetun kuljettajan ympäristön ansiosta. V12 Verado -moottorit, joissa on yhteensä 1200 hevosvoimaa. Korkea mukavuus viidellä jousitetulla istuimella. Voimakas kokemus, jota et unohda nopeasti. Nauti perässä olevasta ruokailutilasta ja integroidusta keittokomerosta. Vene, jossa on parasta kaikesta, yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti. Tervetuloa alukselle rentoutumaan ja suurempaan seikkailuun, valitsemassasi järjestyksessä.

Anytec A30 X-TND tarjoaa sinulle täydellisen veneilykokemuksen kahden V12 Verado -moottorin avulla. Yhdessä ne tuottavat vankkumattoman 1200 hv:n tehon. Ohjattavat vaihteistot ja alan ensimmäinen kaksivaihteinen vaihteisto. Hämmästyttävää tarkkuutta, hienostunut ensiluokkainen. Lisää siihen ainutlaatuinen, silmäänpistävä muotoilu, joka herättää tunteita kaikilla vesillä. Aggressiivisesta kattolinjasta puhtaisiin linjoihin, A30 X-TND viestii asenteesta ja vahvuudesta, jonka kanssa haluat viipyä. Kun tähän lisätään lähes ainutlaatuinen kuljettajan ympäristö, voit nauttia kokonaisuudesta, jota tuskin löytyy mistään muualta.
Innovatiiviset ominaisuudet.
V12-moottorin teho.

Perämoottorisegmentin ensimmäinen V12-moottori on varustettu kaksivaihteisella vaihteistolla, joka takaa maksimaalisen väännön ja huikean kiihtyvyyden. Meluton ja saumaton ilman rajoituksia. Voimaa joka käänteessä. Kääntyvän vaihdelaatikon ansiosta moottorit eivät koskaan liiku vesirajan yläpuolella, mikä antaa ylellisen tunteen ilman häiriötekijöitä. Asennusjärjestelmä eristää tehokkaasti melua ja tärinää - 600-hevosvoimainen V12 Verado on samalla melun ja tärinän tasolla kuin 300-hevosvoimainen V8 Verado.
Ylivoimainen polttoainetaloudellisuus.

Kalibroitu täyteen suorituskykyyn kaksilla vastakkain pyörivillä potkureilla, hydrodynaamisella suunnittelulla ja kehittyneellä kantaman optimoinnilla (ARO). Testit osoittavat, että moottorin polttoainetaloudellisuus on 20 prosenttia parempi matkalla kuin kilpailevilla suuritehoisilla tuotteilla.
Kun ajokokemus on keskiössä.

Perinteisen kuljettajan ja navigaattorin sijasta, jossa matkustajat ovat perässä, halusimme tehdä kokemuksesta osallistavamman kaikille matkustajille. Niinpä laitoimme kuljettajan keskelle ja suunnittelimme veneen hänen ympärilleen. Formula 1:n innoittamassa upeassa kuljettajan ympäristössä on laaja käsinoja, kaksi digitaalinäyttöä ja upeat näkymät keskipaikalta.
Pentry

Veneen perässä on keittiö, jossa on jääkaappi, liesi ja pesuallas, jossa on juokseva vesi. Kaikki mitä tarvitset rentouttavaan hetkeen auringossa.
Makuuhuone ja wc

Pidempiä matkoja varten veneen etuosassa on kaksi makuupaikkaa. Ne toimivat myös säilytyspaikkoina pidemmillä matkoilla, kun haluat ottaa mukaan kaikki varusteesi - ja vähän enemmänkin. Perän takaosassa on veneen wc.

Pituus 10,3 m
Leveys 3,1 m
Moottoriteho 1200 hv
Paino ilman moottoria 3469 kg
Nopeusalue 40-64,5 Kn
Tankin tilavuus 900 L
Syväys 0,65 m
Matkustajat 10 Lkm
pohjakulma 20°/47°