ANYTEC 800R

AN-800R

Brutaali suorituskyky.
Elegantit yksityiskohdat.

Huolella suunniteltu suuriin seikkailuihin.

Anytec 800R tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä vesillä kuin vesillä. Veneen jokainen yksityiskohta on suunniteltu veneilyyn ilman rajoituksia.

Sinulle, joka etsit erikoista.

Astu maailmaan, jossa jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan harvinaisen ja kopioimattoman yhdistelmän suorituskykyä ja eleganssia. Sinfonia voimaa ja hienostuneisuutta valloittaa sinut ensimmäisestä hetkestä alkaen. Tervetuloa tutustumaan uuteen Anytec 800R -veneeseen.

Mahtavien kokemuksien voimaa

Anytec 800R:n raaka teho valloittaa. Mercuryn uusi moottori 500R toimittaa 500 hevosvoimaa, jonka ansiosta voit nauttia jännittävistä ajokokemuksista lähes 65 solmun nopeuksilla. Kapea terävä runko tekee 800R:stä veneen, joka kutsuu aktiiviseen ajoon jännittävällä tavalla. Samalla veneen pituus sisäänrakennetulla bracketillä varmistaa vakaan ja hauskan kokemuksen. Vene on varustettu jalkakaasulla, joka tekee veneen kanssa työskentelyn helpommaksi ja hauskemmaksi.

Koe enemmän yhdessä – lyömätön mukavuus kaikissa sääolosuhteissa.

Ajo kovassa merenkäynnissä laittaa koko veneen koetukselle. Tämä koskee myös mukavuutta veneessä olemiselle. Anytec 800R toimitetaan neljällä Anytec Performance-tuolilla, jossa on Öhlins Racing -vaimentimet. Navigoi luottavaisesti ja tunne itsesi varmaksi, että jokainen aallonharja ja käännös kohtaavat vertaansa vailla olevan vakauden ja mukavuuden.

Nerokkaat toiminnot sujuvaan veneilyyn

Anytec 800R sisältää monia teknisiä ominaisuuksia ja ratkaisuja, jotka tekevät veneilystä helpompaa ja paljon hauskempaa. Peruutuskamera, lämmitettävä ratti, Soft Floor ja jalkakaasu ovat ominaisuuksia, joita ilman ei voi olla, kun niitä on käyttänyt. Yksityiskohdat veneessä on tyylitelty hienoilla vinyyliyksityiskohdilla, mahdollisuudella lakattuun runkoon ja mukautettuihin kankaisiin.


Maailmanluokan ajomukavuus.

Suorituskykymme valmistetaan omalla tuotantolinjastollamme. Äärimmäiset mitat on yhdistetty maailman johtavan Öhlins Racingin iskunvaimentimiin. Tuloksena on suorituskykyinen ratkaisu, joka lisää mukavuutta kovassa merenkäynnissä ja hieman pidemmillä matkoilla.

Vesileikattu massiivisista alumiinilohkoista

Jokainen Performance-teline syntyy massiivisesta alumiinilohkosta. Tehokkaiden vesileikkureiden avulla voimme käsitellä materiaalia erittäin tarkasti ja saada aikaan tarkat tulokset.
Öhlins Racing -iskunvaimentimet maksimaalista mukavuutta varten

Öhlins Racing on ollut johtava toimittaja kilpa-ajotiimeille maailmanlaajuisesti 1970-luvulta lähtien NASCAR:ssa, Formula 1:ssä, Le Mansissa,... Ulkoista säiliötä voidaan säätää puristus- ja palautusvaimennuksen. Kaikki tämä antaa sinulle mahdollisuuden muokata mukavuuttasi aluksella.

Tekniset tiedot:

Pituus 8,16 m
Leveys 2,32 m
Moottoriteho 500 hv
Paino ilman moottoria 1598 kg
Nopeusalue 18-60 Kn
Tankin tilavuus 230 L
Syväys 0,48 m
Matkustajat 6 Lkm
pohjakulma 20°/55°