0
0.00 €

SILVER VIPER DCZ

Silver-veneiden Z-malliston kauden 2020 uutuus Viper on lähes seitsemän metriä pitkä day cruiser. Vene on varusteltu Z-sarjasta tutulla korkeatasoisella teknologialla ja sekä tila- että materiaaliratkaisut on tehty veneen käyttäjää ajatellen. Ulkonäkö on skandinaavisen tyylikäs ja materiaalit ovat käyttäjäystävällisiä sekä helppohoitoisia.

 

Hinta alk. 47000.00 € Pyydä tarjous

SILVER VIPER DCZ+HONDA BF150

65990.0057990.00 €

SILVER VIPER DCZ+HONDA BF200XRU

68990.0059990.00 €

SILVER VIPER DCZ+HONDA BF200XRU

70990.0063990.00 €

SILVER VIPER DCZ+HONDA BF250XRU

72490.0060990.00 €

SILVER VIPER DCZ+HONDA BF250XDU

74490.0065990.00 €

SILVER VIPER DCZ+HONDA DF300BTX

77900.0069900.00 €

Silver-veneiden Z-mallisto täydentyy kolmannella day cruiserilla, Viperilla, joka asettuu kokonsa puolesta vuonna 2018 lanseerattujen Tigerin ja Raptorin väliin. Vene on Z-sarjan tapaan erittäin viimeistelty ja hyvin varustettu kattavalla vakiovarustuksella. Ulkonäkö on skandinaavisen tyylikäs ja materiaalit käyttäjäystävällisiä sekä helppohoitoisia.

Skandinaavista muotoilua ja korkeatasoisia materiaaleja

Silver Z -lasikuitumalliston on suunnitellut yksi Skandinavian tunnetuimmista muotoilutoimistoista, norjalainen Eker Design AS, jolla on vankka kokemus myös veneiden suunnittelusta. 6,72 metriä pitkän uutuuden runko on suunniteltu patentoitua Petestep®-teknologia hyödyntäen. Pohjan neljä defektoria ohjaavat vesimassan virtaamaan alas- ja taaksepäin. Perinteisissä veneissä vesi suuntautuu enemmän sivuille, jolloin myös vettä roiskuu enemmän. Petestep-pohjan ansiosta veneen kulku on hiljaisempaa. Lisäksi alaspäin suuntautuvat vesipatsaat pehmentävät kulkua veneen iskeytyessä aaltoihin.

Veneessä vakiona oleva WPC-tiikki on perinteistä tiikkiä ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Se on valmistettu kierrätetystä tiikistä, eikä sen ylläpito vaadi puuta kuluttavaa pesua tai hiontaa. WPC-komposiittitiikki tuntuu ja näyttää yhtä hyvältä kuin perinteinen tiikki, mutta se ei haalistu eikä vaadi työlästä huolenpitoa.

Mietittyjä yksityiskohtia ja kattava vakiovarustus

Veneessä on pitkälle sivuille ulottuva linjakas tuulilasi, jonka muotoilu auttaa pitämään ajoviiman tehokkaasti poissa matkustamosta ja antaa kuljettajalle optimaalisen näkyvyyden kaikissa ajo-olosuhteissa. Ajamista helpottamaan veneessä on vakiovarusteena hydrauliohjaus ja 9-tuumainen karttaplotteri. Näiden lisäksi myös trimmitasot ja tuulilasinpyyhkijät tulevat vakiovarustuksena.

Rantautumista helpottamaan veneessä on keulaporras, joka tekee maihinnoususta vaivatonta myös luonnonsatamissa. Veneen keulassa on valmiudet keulapotkurin ja keulavalon asennusta varten. Tehokkaan keulavalon kanssa kiinnittyminen pimeällä on helppoa ja turvallista.

Tarkkaan mietitty tilankäyttö

Viper on hyväksytty kahdeksalle hengelle ja sen tilat on suunniteltu yhdessäoloa varten. Veneen perässä olevan tilavan U-sohvan keskelle saa asennettua pöydän, jonka ympärille mahtuu helposti kuusikin ihmistä. Pöytää ja myös vakiona olevaa aurinkopatjaa hyödyntäen sohvan saa muunnettua aurinkotasoksi. Veneen mukana tulevan kuomun avulla veneen takaosa muuntuu toiseksi makuutilaksi.

Keulan tilava kajuutta on varustettu vakiona sähköisellä vesi-WC:llä ja taka-avotila 30-litraisella vetolaatikkomallisella jääkaapilla. Lisämukavuutta matkaamiseen tuo entisestään erikseen hankittavat vesipiste ja kaasuliesi. Veneen avotilan tilavat säilytystilat on varustettu Abloy-lukoilla ja kaasujousilla.

Vesiurheilua varten veneessä on vesihiihtokaari, jotta uiminen ja perän kautta kulkeminen olisi mahdollisimman helppoa. Lisävarustuksena veneeseen on mahdollista hankkia muun muassa antifouling, kuljetuspeite, satamapeite, kaasukeitin ja vesijärjestelmä.

SILVER VIPER DCZ 

Pituus
6,72 m 
Leveys
2,42 m 
Paino
1350 kg 
Henkilöluku
Moottori
200-300 hv 
Suurin arvioitu nopeus kahden hengen kuormalla
54 kts 
Runko
GRP 
Istuinlaatikot
GRP 
Ohjauspulpetti
GRP 
Tuulilasi
Glass 
Pohja
Petestep®-teknologia, GRP