0
0.00 €

SEABOOST POWERBRUSH

Tuotekoodi: SBPB4000
Varastossa:

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

UUTUUS POWERBRUSH!

158.00 € 127.42 € alv. 0%

 

Powerbrush on monikäyttöinen työkalu jolla puhdistat veneen pohjan kasvustosta, limasta ja merirokosta. Se on suunniteltu siten että voit tehokkaasti puhdistaa jopa 2,5 m leveiden veneiden pohjat veneestä käsin ja tätäkin leveämmät sekä hytilliset veneet laiturilta. Nyt voit unohtaa haitalliset eliönestomaalit ja nauttia taloudellisesta sekä suorituskykyisestä veneilystä läpi koko kauden.

Harjan varressa on kelluke, joka painaa harjasosaa veneen pohjaa vasten. Tämä mahdollistaa pohjan tehokkaan harjauksen ja tekee työstä kevyttä sekä tehokasta. Mikäli harjaukseen tulee pidempi väli voit harjan tilalle vaihtaa raapan joka irrottaa tehokkaasti merirokon.

Kulmaharjalla pidät veneen peräpeilin ja vesilinjan puhtaana. Lisäksi sillä puhdistetaan perämoottorin alaosa, joka usein kasvaa partaa ja lisää kitkaa ja polttoaineen kulutusta.

Powerbrush sopii sellaisenaan veneiden pohjien puhtaana pitämiseen ilman myrkkymaaleja, silikonimaaleja tai muita eliönestomenetelmiä.

Seaboost Oy haastaa kaikki vesillä liikkujat tutustumaan veneen pohjan mekaaniseen puhdistamisen tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Samalla voit luopua ympäristölle haitallisista eliönestomaaleista.

pat. pend.

https://www.youtube.com/watch?v=diEIt5MmbzA&feature=youtu.be